U bent hier: zamaa /
ZaMaa Facebook ZaMaa Twitter
Uit de Bommelerwaard voor de Bommelerwaard.

ZaMaa.nl: Tijdsbeeld met karakter!

Wat is er nu toch eigenlijk mooier om beelden van mensen uit jouw buurt, straat, wijk of dorp voor altijd te bewaren voor het na geslacht. Mensen met mooie verhalen, mensen die iets doen of gedaan hebben voor anderen, enz., enz.…  Tijdsbeelden maken, dat is het doel van filmmaker Andre Versteeg uit Rossum.

Andre heeft zijn eigen bedrijf in het maken van diverse filmproducties. Zijn grote passie daarvan is het maken van tijdsbeelden die voor iedereen te zien zijn. Maar dat kan hij niet alleen, dat doet hij samen met Kees Tijssen. Een paar

keer per week komen ze bijeen om alles voor te bereiden, afspraken te maken en natuurlijk de opnamen samen maken. Andre doet de camera, het geluid en licht… Kees is de man van de interviews. Althans interviews, het zijn eigenlijk gewoon leuke gesprekken die op een ontspannen manier worden vastgelegd zonder al te veel voorbereiding. Kees heeft een eigen artiestenbureau, daarvoor zet hij verschillende typetjes neer. Maar voor ZaMaa is Kees puur.

ZaMaa maakt reportages met karakter van mensen uit de Bommelerwaard, bijzondere mensen, bijzondere gewone mensen, mensen met een passie,
mensen met een visie, ondernemers en vrijwilligers… Kortom; allemaal unieke mensen.

ZaMaa zoek mensen met karakter.

Om ZaMaa groot te maken hebben wij uw hulp een beetje nodig. Kent u iemand uit uw buurt, straat, wijk of dorp die het waard is om als tijdsbeeld bewaard te blijven? Neem dan contact met ons op. Dan gaan Andre en Kees op pad om er een mooie reportage van te maken.

Met ZaMaa willen wij graag een bijdrage leveren “van het heden, voor de toekomst”

Andre Versteeg van ZaMaa bezoekt koningin Beatrix

De initiatiefnemer van ZaMaa heeft een belangrijke klus geklaard waarvan wij u de informatie niet willen ontnemen. Andre Versteeg heeft 14 oktober de camera voor ZaMaa even neergelegd en heeft onze koningin in beeld gebracht.

Andre Versteeg naar Beatrix